Vse storitve

Laser v ginekologiji

V ginekologiji se laser uporablja za zdravljenje urinske inkontinence (uhajanja urina), sindroma ohlapne nožnice, suhe nožnice (atrofija nožnice) ter začetnega zdrsa medeničnih organov. Poleg tega z laserjem odstranjujemo dlake in različne benigne spremebe oziroma izrastke na spolovilu (genitalne bradavice, fibrome, hemangiome, krčne žile ipd.) ter popravljamo brazgotine po epiziotomiji in carskem rezu. Zakaj se pri ženskah pojavi uhajanje urina, ohlapna…

Trombocitna plazma (PRP)

Z rastnimi fakorji iz pacientove lastne krvi izkoriščamo lastne regenerativne sposobnosti telesa za izboljšanje rasti las in pomlajevanje.

Lasersko odstranjevanje mikropigmentacij obrvi in permanentnega makeupa

Trajno odstranjevanje mikropigmentacij, japonskih obrvi in permanentnega makeupa zahteva vrhunsko tehnologijo. Naš nagrajeni laser Fotona StarWalker jih odstrani trajno, neboleče in brez brazgotin.

Gube na čelu

Gube na čelu nastanejo predvsem zaradi mimike. Z mišico frontalis na čelu lahko privzdignemo obrvi in s tem naredimo prečne gube na čelu. Ko smo mladi, se te gube takoj zravnajo, ko mišico popustimo, kasneje pa se globlje zarežejo v kožo in končno ne izginejo več. Naše rešitve za pomlajevanje in glajenje gub so plod znanja in dolgoletnih izkušenj.

Gube med obrvmi

Gube med obrvmi so prve gube, ki jih opazimo na obrazu. Zelo preprosto jih je odpraviti, dokler so blažje, začetne. Tudi če postanejo zelo globoke, jih je mogoče učinkovito ublažiti ali odpraviti, vendar je praviloma potreben kombiniran pristop. Naše rešitve za pomlajevanje in glajenje gub so plod znanja in dolgoletnih izkušenj.

Glajenje gub na obrazu

Za staranje kože na obrazu in nastanek gub ni enega samega vzroka. Preden se odločimo za kateri koli postopek, je treba situacijo analizirati in razumeti. Le tako lahko izberemo terapijo, ki temelji na vzroku in bo zato lahko uspešna, rezultat pa naraven.

Lasersko odstranjevanje tetovaž

Trajno odstranjevanje tetovaž zahteva vrhunsko tehnologijo. Naš nagrajeni laser Fotona StarWalker jih odstrani trajno, neboleče in brez brazgotin. Tudi barvne, saj ima kar štiri valovne dolžine in združuje tehnologijo pikosekundnega pulza v nanopulzu in tehnologijo FracTAT, ki omogoča do dvakrat hitrejši proces.

Karbonski (črni) laserski piling

Karbonski (črni) laserski piling je izjemno učinkovit za čiščenje kože in zožitev por na obrazu pri ljudeh s seboroično in mastno oz. mešano kožo. Postopek temeljito odstrani in odlušči odmrle celice povrhnjice in zoži pore. Koža je po njem izjemno gladka, sijoča in poživljena. Po postopku ni okrevanja – takoj se lahko vrnete k vsakdanjim opravkom ali v službo.

Ksantelazma

Ksantelazma je pogosta nenevarna tvorba na očesnih vekah, ki je estetsko moteča. Odstranitev z laserjem je bistveno ugodnejša kot klasična operacija, saj je hitra in brez bolečin. Šivanje po posegu ni potrebno. Okrevanje je hitro, pacient lahko po posegu normalno opravlja vse aktivnosti.

HydraFacial za čisto, negovano, sijočo kožo

HydraFacial je postopek, s katerim temeljito očistimo kožo, odluščimo odvečno povrhnjico in izpraznimo pore. V medicinskem centru Dermatologija.si ga izvajamo individualno prilagojeno glede na lastnosti in potrebe kože posameznika, lahko kot samostojno storitev, vedno pa ga smiselno vključimo v kombinirane estetske postopke za zdravo in kvalitetno kožo.