Naši rezultati: kakovost kože

 

Kakovost kože je kompleksno področje. Za ohranjanje kakovosti kože je bistveno pravilno kombinirati pristope, tehnike in učinkovine, ki jih potrebuje vsak posameznik. Za optimalen rezultat mora imeti zdravnik izčrpno in široko znanje in izkušnje  iz dermatologije, laserske terapije, visokoenergijskih naprav, injiciranja hialurona, botoksa in drugih aktivnih učinkovin, drugih pomlajevalnih postopkov ter kozmetičnih izdelkov in nege kože. Pomembna je vztrajnost, saj se kvaliteta kože izboljšuje z drobnimi koraki in marsikdaj je potrebno vložiti veliko truda in dela zgolj v njeno ohranjanje.

Kakovost kože: naši rezultati

Vse pacientke v tej galeriji je zdravila dr. Vesna Tlaker, ki se s področjem estetske medicine ukvarja od leta 2010 in ima na tem področju ogromno izkušenj ter odlične rezultate.

Plitve “spalne” gube na obrazu nastanejo na mestih najmanjše odpornosti kože kot dolge črte, ki se polkrožno vlečejo čez lica, in jih z botoksom ali klasičnimi injekcijami hialurona ne moremo odpraviti. Korekcija gub in kakovosti kože pri 46-letni pacientki je potekala z laserjem in biorevitalizacijo z mikroinjekcijami hialurona. Za takšno izjemno izboljšanje je bilo potrebno leto dni srkbno načrtovane obravnave z rednimi laserskimi terapijami za kvaliteto kože vsaka dva meseca in nekaj sejami biorevitalizacije z mikroinjekcijami hialurona.

Izboljšanje elastičnosti in prožnosti kože se najbolje vidi med nasmehom iz načina  gubanja kože (gre za isto pacientko kot na zgornjem primeru).

Ker se z leti kolagen razgrajuje hitreje kot tvori, je potrebno za ohranjanje rezultata tudi redno opravljati nadaljnje laserske terapije in občasno opravljati mikroinjekcije hialurona in/ali trombocitne plazme. Če ne storimo ničesar, se bo rezultat sčasoma izgubil, z redno skrbjo za kožo pa bo pacientka lahko ostajala na približno enakem nivoju oziroma najboljša različica same sebe.

Korekcija gub in kakovosti kože z laserjem in biorevitalizacijo z mikroinjekcijami hialurona pri 46-letni pacientki. Med obema slikama je minilo leto dni. V tem času je pacientka opravila 5 sej laserske terapije in 4 seje biorevitalizacije.