Vodja medicinskega centra Dermatologija.si Vesna Tlaker, dr. med., je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani leta 2002 in se nato zaposlila na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Od leta 2006 do 2016 je bila zaposlena na Dermatovenerološki kliniki UKC Ljubljana, kjer je tudi opravila specializacijo iz dermatovenerologije. Specialistični izpit je s pohvalo opravila leta 2010. Med letoma 2014 in 2018 je bila asistentka na Katedri za dermatovenerologijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.

Ukvarja s celotnim področjem dermatovenerologije, še zlasti pa s problematiko kožnih znamenj in tumorjev ter bolezni kože, las in lasišča ter nohtov. Na Dermatološki kliniki je bila v ospredju njenega dela dermatološka onkologija (znamenja, tumorji, melanom), zdravljenje zahtevnih oblik luskavice (sistemska in biološka zdravila) ter fototerapija, ki jo je izvajala kot vodja Enote za fototerapijo.

V ospredju njenega dela je poleg klinične dermatologije tudi estetska medicina – pomlajevanje in izboljšanje videza obraza in telesa s pomočjo injiciranja botoksa in polnil, resorbilnih niti, kemičnega pilinga, laserske terapije in drugih medicinskih naprav, injekcijske lipolize, estetskega odstranjevanja kožnih sprememb in izrastkov. Redno sodeluje in se dodatno izobražuje na slovenskih in mednarodnih dermatoloških strokovnih srečanjih in na podiplomskih specializiranih izobraževanjih za zdravnike in je avtorica številnih prispevkov s področja dermatologije v strokovnih in splošnih publikacijah. Je članica več mednarodnih in slovenskih strokovnih združenj.