Kontakt

Pišite nam

Vam lahko pomagamo? Želite rezervirati termin ali potrebujete dodatne informacije? Naš elektronski nabiralnik sprejema vaša sporočila 24 ur dnevno, 7 dni v tednu. Odgovorili vam bomo praviloma isti delovni dan, kot prejmemo vaše sporočilo. Pišete nam lahko neposredno na elektronski naslov info@dermatologija.si ali s spodnjim obrazcem. Lahko nas tudi pokličete na 031 777 249.

Če bo sporočilo uspešno oddano, boste takoj prejeli potrditev na svoj e-naslov. Če potrditve ne prejmete, sporočila verjetno nismo dobili in nam prosimo pišite na info@dermatologija.si ali nas pokličite na 031 777 249.

Obiščite nas

Najdete nas v stavbi Situla na naslovu Vilharjeva cesta 50, Ljubljana.

Video: kje nas najdete in parkiranje v Situli

Naši prostori so v visokem pritličju na severovzhodni strani stavbe in so dobro vidni z ulice. Vhod za pešce je s ploščadi na severni strani stavbe. Naši prostori so le nekaj minut od ljubljanske železniške in avtobusne postaje. V neposredni bližini je postajališče ljubljanskega mestnega prometa Viadukt, kjer ustavijo avtobusi številka 2, 12 in 27.

V naši bližini so odlične možnosti parkiranja. V Situli je garažna hiša, pripeljete se lahko do našega dvigala. Parkirnino vam plačamo mi. Po uvozu v garažno hišo se spustite po 4 klančinah navzdol do nivoja -1, nato desno do konca do vhoda Vilharjeva cesta 50. Z dvigalom pridite v pritličje. V neposredni bližini Situle, oddaljeno ca. 100 m, je tudi veliko javno parkirišče na Vilharjevi cesti, nasproti laboratorija Biolab.

info@dermatologija.si
031 777 249
Kontaktni podatki

Kje in kako nas najdete

Situla, Vilharjeva cesta 50, Ljubljana
E: info@dermatologija.si
T: 01 438 55 50
M: 031 777 249

Video - kje smo in kako parkirati v Situli

V stavbi Situla je javna garažna hiša, parkirate lahko pri našem dvigalu. Sledite oznakam za trgovino Eurospin in prišli boste do našega vhoda. Pozor - do nas ne pridete z Eurospinovim dvigalom, pač pa z dvigalom nasproti, na vhodu Vilharjeva cesta 48/50. Parkirni listek vzemite s seboj, parkirnino vam plačamo mi.

Želite prvi vedeti, kaj je novega?

Naročite se na novičnik

Enkrat do dvakrat mesečno pripravimo novičnik z aktualnimi temami, npr. nega kože, varnost kozmetike, samopregledovanje znamenj, estetski postopki. Z novičniki obveščamo svoje stranke o novih dognanjih v dermatologiji in estetski medicini, o naših novih storitvah in dogodkih, kot so predavanja in predstavitve pri nas. Opozarjamo na spregledana ali neznana dejstva o zdravju in dobrem videzu kože, ki jih je koristno poznati.