Kontakt

Pišite nam

Vam lahko pomagamo? Želite rezervirati termin ali potrebujete dodatne informacije? Naš elektronski nabiralnik sprejema vaša sporočila 24 ur dnevno, 7 dni v tednu. Odgovorili vam bomo praviloma v nekaj urah, saj cenimo vaše zaupanje. Pišete nam lahko neposredno na elektronski naslov info@dermatologija.si ali s spodnjim obrazcem. Lahko nas tudi pokličete na 031 777 249.

This form is disabled.

Če bo sporočilo uspešno oddano, boste takoj prejeli potrditev na svoj e-naslov. Če potrditve ne prejmete, sporočila verjetno nismo dobili in nam prosimo pišite na info@dermatologija.si ali nas pokličite na 031 777 249.

Obiščite nas

Najdete nas v stavbi Situla na naslovu Vilharjeva cesta 50, Ljubljana.

Video: kje nas najdete in parkiranje v Situli

Naši prostori so v visokem pritličju na severovzhodni strani stavbe in so dobro vidni z ulice. Vhod za pešce je s ploščadi na severni strani stavbe. Naši prostori so le nekaj minut od ljubljanske železniške in avtobusne postaje. V neposredni bližini je postajališče ljubljanskega mestnega prometa Viadukt, kjer ustavijo avtobusi številka 2, 12 in 27.

V naši bližini so odlične možnosti parkiranja. V Situli je garažna hiša, pripeljete se lahko do našega dvigala. Parkirnino vam plačamo mi. Po uvozu v garažno hišo se spustite po 4 klančinah navzdol do nivoja -1, nato desno do konca do vhoda Vilharjeva cesta 50. Z dvigalom pridite v pritličje. V neposredni bližini Situle, oddaljeno ca. 100 m, je tudi veliko javno parkirišče na Vilharjevi cesti, nasproti laboratorija Biolab.

info@dermatologija.si
031 777 249