Kontakt

Pišite nam

Vam lahko pomagamo? Želite rezervirati termin ali potrebujete dodatne informacije? Naš elektronski nabiralnik sprejema vaša sporočila 24 ur dnevno, 7 dni v tednu. Odgovorili vam bomo praviloma v nekaj urah, saj cenimo vaše zaupanje. Pišete nam lahko neposredno na elektronski naslov info@dermatologija.si ali s spodnjim obrazcem. Lahko nas tudi pokličete na 031 777 249.

Če bo sporočilo uspešno oddano, boste takoj prejeli potrditev na svoj e-naslov. Če potrditve ne prejmete, sporočila verjetno nismo dobili in nam prosimo pišite na info@dermatologija.si ali nas pokličite na 031 777 249.

Obiščite nas

Najdete nas na naslovu

Metelkova ulica 11, Ljubljana

Vhod je s severne strani stavbe. Naši prostori so le nekaj minut od ljubljanske železniške in avtobusne postaje. V neposredni bližini je postajališče ljubljanskega mestnega prometa Friškovec, kjer ustavijo avtobusi številka 2, 9, 12, 25 in 27.

V naši bližini so številne možnosti parkiranja. Pred našim vhodom je uvoz v garažno hišo, neposredno na drugi strani Metelkove ulice pa veliko parkirišče. V neposredni bližini, oddaljeno ca. 100 m, je tudi veliko javno parkirišče ob železniški postaji.

info@dermatologija.si
031 777 249