Zakaj je pomembna transparentnost cen dermatoloških in estetskih storitev

Informirano odločanje

Ko imajo pacienti dostop do jasnih in predhodnih informacij o cenah, lahko sprejemajo informirane odločitve o svoji oskrbi. Razumevanje stroškov dermatoloških in estetskih postopkov omogoča pacientom, da pretehtajo prednosti glede na stroškek in izberejo postopke, ki najbolje ustrezajo njihovim potrebam in proračunu.

Finančno načrtovanje

Transparentno določanje cen pacientom omogoča načrtovanje stroškov postopkov vnaprej. Tahko lahko ustrezno načrtujejo svoj proračun in se izognejo nepričakovanim finančnim bremenom, povezanim s svojo dermatološkimi ali estetskimi terapijami.

Zaupanje in samozavest

Transparentno določanje cen krepi zaupanje med pacienti in ponudniki. Nikogar si ne želimo spraviti v zadrego. Medicinski center Dermatologija.si je glede cen jasen in odprt in cenik je javno objavljen na spletu. Ne želimo nobenih skritih stroškov ali presenečenj, ki bi lahko ogrozile zaupanje in naš odnos.

Primerjava cen med različnimi ponudniki

Pacienti si morda želijo primerjati cene pri različnih dermatoloških in estetskih klinikah ali ponudnikih, preden sprejmejo odločitev. Pri tem jim želimo pomagati s transparentnostjo cen dermatoloških pregledov in estetskih posegov ter omogočiti enostavno primerjavo. Naše cene niso najnižje in zato za stranke, ki jim nizka cena veliko pomeni, verjetno nismo prva izbira. Naše vodilo je najvišja kakovost storitevin strokovnost, česar za nizko ceno žal ni možno omogočiti.

Na kakšen način se lahko seznanite z našimi cenami

Cenik

Na spletni strani je objavljen posodobljen cenik dermatoloških pregledov, dermatoloških posegov in estetskih storitev za vse ponujene storitve, vključno z estetskimi in medicinskimi postopki. Cenik se nahaja na dnu (v “footerju”) vsake strani.

Vnaprejšnja ocena stroškov

Za bolj kompleksne estetske postopke ali tiste s spremenljivimi stroški lahko pripravimo individualno oceno stroškov.

Jasno določanje popustov in paketov

V kakovostni medicini je za različne popuste, akcije in pakete zelo malo prostora, saj se kakovosti ne da doseči na tak način. Različnih sezonskih akcij pri nas nimamo, prav tako ne popustov. Za redke terapije, ki se ponavljajo, imamo oblikovane “pakete”, ki so predstavljeni v ceniku. Tam je jasno opredeljeno, kaj je vključeno v paket in kakšni so skupni stroški.

Transparentnost glede morebitnih dodatnih stroškov

Nekateri dermatološki ali estetski postopki lahko prinesejo dodatne stroške poleg osnovne cene, kot so stroški za kontrolne preglede ali zdravila po posegu. Če vas skrbijo takšni morebitni dodatni stroški, nas o njih povprašajte.

Možnosti financiranja

Plačilo pri nas je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Če vaša plačilna kartica omogoča obročno plačevanje, je možno tudi plačilo na obroke – najmanjši obrok mora znašati vsaj 100 evrov.

Vas zanima še kaj v zvezi s cenami estetskih storitev ali dermatološkega pregleda?

Pošljite nam vprašanje ali nas pokličite na 031 777 249.

 

Upamo, da bomo z ustvarjanjem transparentnih cenovnih praks pomagali k boljšemu zadovoljstvu naših pacientov in strank, okrepili zaupanje in izboljšalii celotno izkušnjo pacientov z dermatološkimi in estetskimi storitvami.