Z velikim navdušenjem vam predstavljamo najnovejšo pridobitev našega arzenala sodobne medicinske tehnologije: laserski sistem Fotona AvalancheLase®. Ta izjemna tehnologija postavlja nove mejnike v dermatoloških in estetskih terapijah. Po našem mnenju je to trenutno najboljši laser za odstranjevanje dlak na svetu, saj se ponaša z najmočnejšim aleksandritnim in najmočnejšim Nd:YAG laserjem. Zmogljivost tega laserja je brez primerjave, saj zagotavlja dvakrat večjo moč kot njegov najbližji tekmec (v svetovnem merilu). Ta ogromna moč se v praksi pokaže kot učinkovita in hitra laserska terapija, kar zagotavlja vrhunsko varnost in udobje za naše paciente.

Fotona AvalancheLase laser za odstranjevanje dlak ob prevzemu v medicinskem centru Dermatologija.si Ljubljana
Ekipa medicinskega centra Dermatologija.si in Fotone ob prevzemu laserja AvalancheLase

Najmočnejši laser za odstranjevanje dlak in njegova sinergija dveh valovnih dolžin

Sistem AvalancheLase® z dvema valovnima dolžinama, ki kombinira aleksandrit (755 nm) in Nd:YAG (1064 nm), nudi vsestransko rešitev pri laserskem odstranjevanju dlak. Omogoča namreč učinkovito in varno terapijo znotraj celotnega spektra tipov kože in dlak.

Vsaka valovna dolžina laserja ima svoje edinstvene značilnosti, ki so primernejše za točno določene tipe kože in barve dlak:

  • Aleksandritni laser (755 nm) je zelo učinkovit za svetlejše tipe kože, saj ponujajo vrhunsko absorpcijo v melaninu. Vendar je njihova uporaba pri temnejši ali porjaveli koži lahko tvegana zaradi morebitnih sprememb pigmentacije kože.
  • Nd:YAG laser (1064 nm) v kožo prodre najgloblje od vseh valovni dolžin in je varen tudi za temnejše tipe kože. Doseže tudi najdebelejše in najgloblje dlake. Ker se manj absorbira v melaninu, je manj učinkovit kot aleksandrit, zlasti pri tankih ali svetlih dlakah.

Strateška kombinacija obeh valovnih dolžin v laserskem sistemu Fotona AvalancheLase® omogoča širši obseg terapij, ki zajema vse barve in tipe kože ter vse barve in debeline dlak.

Novi način Avalanche

Izstopajoča značilnost sistema AvalancheLase® je njegov inovativni način Avalanche, ki pomeni izjemen napredek k večji hitrosti in udobju laserskega odstranjevanja dlak. Ta način z edinstvenim mehanizmom povečuje učinkovitost laserja tako, da ustvarja plaz absorpcije energije, kar vodi do hitrejših in udobnejših terapij. Pacienti lahko zdaj uživajo v hitrih terapijah z minimalnim nelagodjem, hkrati pa dosegajo odlične rezultate zmanjšanja rasti dlak.

Ključ do udobja in varnosti pacientov pri AvalancheLase® je tudi njegova inovativna tehnologija hlajenja z mikrorazprševanjem vode in hladnim zrakom Dry Spray Molecular Cooling(DMC™), ki je integrirana v ročnik. Ta popolnoma nova metoda hlajenja doseže hitrejše in učinkovitejše hlajenje kože, kar pomeni večjo varnost in manj neprijetno terapijo. Zagotavlja nekontaktno, homogeno hlajenje tako za majhna kot velika področja.

Učinkovitost sistema podpira ročnik R35X, zasnovan iz biokompatibilnih materialov, kot sta titan in zlato, ki optimalno dostavlja laserske pulze. S premerom pike od 2 do 30 mm zagotavlja natančno prilagajanje terapije vsakemu področju kože in veliko hitrost terapije.

Lasersko odstranjevanje dlak
Terapija s Fotona AvalancheLase in 20 mm piko, ki pokrije kar 4,9 cm2 površine.

Zakaj smo izbrali ravno Fotona AvalancheLase

Investicija v Fotona AvalancheLase®, ki je po našem mnenju trenutno najboljši laser za odstranjevanje dlak na svetu, dokazuje našo zavezanost zagotavljanju najvišjega standarda oskrbe. S pomočjo te najsodobnejše laserske tehnologije lahko našim strankam in pacientom ponudimo učinkovitejše, udobnejše in individualno prilagojene terapije, kar pomeni boljše rezultate in večje zadovoljstvo.

Lasersko odstranjevanje dlak je eden najpogostejših estetsko-medicinskih postopkov na svetu. Omogoča ga zapletena tehnologija. Če želite bolje razumeti, kako deluje, kakšne so razlike med tehnologijami, kakšne so prednosti in slabosti posameznih valovnih dolžin laserja, preberite ta prispevek s podrobnimi informacijami o laserskem odstranjevanju dlak.

Kako vam lahko naš najmočnejši laser za odstranjevanje dlak pomaga pri odstranjevanju poraščenosti?

V medicinskem centru Dermatologija.si lahko z laserjem Fotona AvalancheLase opravljamo odstranjevanje dlak pri vseh fototipih (barvah) kože. Dokler je dlaka vsaj malo bolj pigmentirana kot okolišnja koža, lahko pričakujemo, da bo lasersko odstranjevanje dlak učinkovito.

Lasersko odstranjevanje dlak – cenik

Tu je cenik za lasersko odstranjevanje dlak v našem medicinskem centru v Ljubljani.


Naročite se


Ker je laserska glava našega laserja Fotona AvalancheLase brezkontaktna – torej ne zahteva stika s kožo – lahko opravljamo tudi terapijo težko dostopnih področij, kot so dlake znotraj uhljev, v nosu ali na področju genitalij. Vsi deli laserja, ki pridejo v stik s kožo, se lahko sterilizirajo. To pomeni, da lahko varno in higiensko brezhibno izvajamo tudi t. i. brazilsko epilacijo. V načinih Avalanche in FRAC3, ki sta patentirana rešitev Fotone s submilisekundnim pulzom, je terapija zelo udobna in praktično neboleča. Terapije opravljajo naše specializirane laserske terapevtke z dolgoletnimi izkušnjami, ki se po potrebi posvetujejo z zdravnico specialistko.