Luksuzna nega kože, imenovana Hydrafacial, je svetovna številka ena za čudoviti občutek čiste in sijoče kože. V medicinskem centru Dermatologija.si v Ljubljani jo izvajamo že več let in lahko potrdimo, da je ta tretma najboljša odločitev za vse, ki si želijo sijoče, mladostne, gladke kože obraza, vratu in dekolteja. Uporabljamo originalno napravo, pripomočke, materiale in serume ameriškega proizvajalca Hydrafacial.

Kaj je postopek Hydrafacial in kako se razlikuje od klasične nege obraza

Hydrafacial je neinvaziven tretma za nego kože, ki združuje čiščenje, piling, ekstrakcijo in hidracijo. Kožo globinsko očisti, navlaži in obnovi njen naravni sijaj. Bistvena razlika od običajne nege obraza ali preprostih salonskih naprav je Hydrafacialova edinstvena patentirana tehnologija Vortex-Fusion, s katero nežno odstranimo nečistoče s kože in hkrati vanjo vbrizgamo hranilne serume, kar vam omogoči svež in pomlajen videz. Z enim samim tretmajem dobimo rezultat kot s kombinacijo klasične nege kože, blagega kemičnega pilinga, mikrodermabrazije in ekstrakcije por.

Za koga je primeren Hydrafacial in kako poteka

Tretma Hydrafacial je primeren za vse ženske in moške vseh starosti, ki si želijo izboljšati zdravje in videz svoje kože. Med postopkom najprej odstranimo odmrle celice in očistimo pore, kar izboljša teksturo kože in lahko pomaga preprečiti izbruhe aken. Nato  kožo nahranimo z antioksidanti in peptidi, ki so ključni za ohranjanje zdrave, mladostne kože. Nazadnje tretma kožo še globoko navlažimo, kar je ključno za ohranjanje čvrstosti in svežine kože ter preprečevanje drobnih gubic.

Ekipa terapevtk medicinskega centra Dermatologija.si se posebej posveti tudi zagotavljanju prijetnega doživetja med vašim tretmajem Hydrafacial. Tretma je popolnoma neinvaziven in neboleč, traja 30-45 minut, rezultate pa lahko vidite takoj po postopku. V našem sodobnem centru z visoko usposobljenim osebjem se bomo maksimalno potrudili, da se boste pri nas ves čas udobno počutili udobno.

Hydrafacial tretma ne zagotavlja samo številnih koristi za nego in zdravje kože, ampak je tudi sproščujoče in prijetno doživetje. Stranke pravijo, da se po postopku počutijo sveže in pomlajene, opisujejo celo občutek, kot bi imele “nov obraz”. Tretma je primeren za vse tipe kože in ga je mogoče prilagoditi za posebne težave s kožo, kot so akne ali hiperpigmentacija.

Kakšna je razlika med Hydrafacialom Signature, Deluxe in Platinum

Hydrafacial Signature je klasična in najpogosteje izvajana različica terapije. Zagotavlja globinsko čiščenje, nežen piling in vlaženje vaše kože. Tretma Signature je kot nalašč za vse, ki želijo osvežiti svojo kožo in doseči bolj sijočo in enakomernejšo polt. Tretma Hydrafacial Deluxe vključuje celoten tretma Signature z dodatnimi koraki za specifične težave s kožo, kot so drobne linije in gube ali hiperpigmentacija. Tretma Deluxe vključuje t.i. booster, ki je prilagojen potrebam vaše kože, tako da lahko vidite še bolj opazne rezultate. Hydrafacial Platinum pa je najluksuznejši in najcelovitejši tretma od vseh treh, saj ponuja vse prednosti tretmaja Deluxe in dodano limfno drenažo za zmanjšanje zabuhlosti in dodatno razstrupljanje vaše kože. Tretma Platinum vključuje tudi terapijo z LED-svetlobo za spodbujanje proizvodnje kolagena, zmanjšanje drobnih linij in gub ter izboljšanje teksture kože. Če povzamemo, Hydrafacial Signature je kot nalašč za vse, ki želijo osvežiti svojo kožo in doseči bolj sijočo polt. Hydrafacial Deluxe gre še korak dlje, saj cilja na specifične težave s kožo s prilagojenim ojačevalcem, medtem ko Hydrafacial Platinum zagotavlja najbolj celovito zdravljenje z dodano terapijo limfne drenaže in terapijo z LED svetlobo za nadaljnje izboljšanje koristi terapije.

HydraFacial poskrbi za izluščenje in navlaženje povrhnjice. Za zdravje, moč in dober videz kože pa jo je treba kombinirati s postopki, ki krepijo sintezo kolagena in elastičnih vlaken, denimo z laserjem (kot je Fotona 4D), in po potrebi tudi mikroinjekcijami vitaminov, mineralov, lastne plazme in/ali hialurona.

Naročite se