HydraFacial Platinum, Deluxe in Signature – kakšna je razlika?

Izbira pravega tretmaja za nego kože je lahko zahtevna, zato smo za vas pripravili podrobne informacije o naših HydraFacial terapijah: Platinum, Deluxe in Signature. V osnovi so si podobne, a vsak specifični tretma ustreza različnim potrebam in preferencam kože in zagotavlja individualno prilagojeno nego.

Platinum HydraFacial: vrhunska izkušnja nege kože

Platinum HydraFacial je naš najnaprednejši in najobsežnejši tretma, vrhunec nege kože, kot ga dobite v najboljših svetovnih spajih. Začne se z limfno drenažo za detoksikacijo kože, ki ji sledi temeljni proces globinskega čiščenja, luščenja, ekstrakcije in hidracije kože. Tretma nadgradimo še s posebnim serumom (“boosterjem”), prilagojenim specifičnim potrebam vaše kože, kot so gubice, lise ali akne. Seja se zaključi s sproščujočo terapijo z LED-svetlobo, ki spodbuja zdravje kože z zmanjševanjem znakov staranja in pomirjanjem morebitnih vnetnih procesov v koži in rdečice. Platinum HydraFacial je luksuzen tretma, popoln za tiste, ki iščejo najboljšo nego kože z maksimalnimi koristmi.

Hydrafacial Ljubljana Dermatologija.si

Vsak postopek HydraFacial se začne z osnovnim čiščenjem kože

Deluxe HydraFacial: prilagojeni tretma z dodatkom

Deluxe HydraFacial vključuje vse osnovne korake Signature HydraFaciala — čiščenje, luščenje, ekstrakcijo in hidracijo — skupaj z dodatkom koži prilagojenega ojačevalnega seruma, “boosterja”. Ta individualno prilagojeni tretma nam omogoča, da bolj neposredno ciljamo na specifične težave s kožo, kot so akne, izguba sijaja, staranje ali neenakomerna polt, in vam zagotavlja personalizirano izkušnjo. Deluxe tretma ne vključuje limfne drenaže, vključuje pa terapijo z LED-svetlobo, ki še dodatno izboljša videz kože s pomirjanjem morebitne rdečice in vnetja. Idealen je za stranke, ki se želijo osredotočiti na določene kožne težave, hkrati pa izkusiti temeljito čiščenje in hidracijo, ki jo zagotavlja osnovni Signature HydraFacial.

Hydrafacial Platinum Deluxe LED terapija

LED-terapija po HydraFacialu Platinum in Deluxe

Signature HydraFacial: osnovno potovanje do sijoče kože

Naš Signature HydraFacial je odgovor na vse temeljne potrebe vaše kože. Ta tretma globinsko čisti, lušči, ekstrahira in hidrira z uporabo kombinacije serumov, ki vsebujejo antioksidante, peptide in hialuronsko kislino. Zasnovan je za izboljšanje sijaja in zdravja vaše kože, ne vsebuje pa prilagojenega seruma, limfne drenaže ali terapije z LED-svetlobo. Signature HydraFacial je odlična izbira za vsakogar, ki želi vzdrževati zdravje svoje kože in doseči svežino ter sijaj.

Še vedno ne veste, ali izbrati HydraFacial Platinum, Deluxe ali Signature?

Ne glede na to, ali izberete celovito nego luksuznega Platinum HydraFaciala, ciljano usmerjeni pristop Deluxe ali temeljne koristi tretmaja Signature, vlagate v tretma, ki bo vaši koži omogočil sijaj in spočit, svež videz.

Upamo, so vam te informacije pomagale izbrati, kateri HydraFacial tretma je pravi za vas. Če imate še dodatna vprašanja ali želite rezervirati termin, nas pokličite in naše izkušene terapevtke bodo odgovorile na vaša vprašanja, lahko pa se tudi oglasite pri njih na brezplačni posvet. Veselimo se, da vam bomo pomagali do najboljše kože vašega življenja.

Recepcija Dermatologija.si medicinski center privat dermatolog samoplačniški dermatolog Ljubljana

Celovite informacije o terapiji Hydrafacial

Cenik tretmajev HydraFacial

Naročite se