Danes sta nas ponovno obiskali inštruktorici podjetja Revelo iz Zagreba in izvedli nadgradnjo usposobljanja naše ekipe za HydraFacial tretma.

Čeprav je HydraFacial tretma eden najpogosteje izvajanih terapij v našem medicinskem centru, vseskozi skrbimo za strokovnost naših terapevtk, zato jim omogočamo trening pod nadzorstvom certificiranih inštruktoric. Tako v korist naših strank vedno znova preverjamo kakovost tremajev, njihovo usklajenost z najnovejšimi trendi in predpisi ter navodili proizvajalca HydraFacial sistema.

HydraFacial tretma

Kako je potekal delovni obisk inštruktoric za HydraFacial

Namen obiska je bil vzpostaviti naš novi aparat HydraFacial, ki smo ga dobili pred kratkim, ter preverjanje znanja in tehnike izvajanja tretmaja. Povpraševanje po tem priljubljenem tretmaju je namreč tako veliko, da z enim samim aparatom temu več nismo bili kos. Ker ne želimo čakalnih dob za HydraFacial, smo se odločili za nakup še enega aparata. Ta našim terapevtkam omogoča udobno delo ob preverjenih odličnih rezultatih.V našem medicinskem centru namreč redno skrbimo za uvajanje novosti, skrbno pozornost pa namenjamo tudi ohranjanju standardnega znanja in tehnik, ki jih je treba obnavljati in preverjati.

Delovni obisk je potekal kot praktična delavnica, kjer smo izrecno želeli, da inštruktorici najprej demonstrirata tretma tako, kot bi ga popolnim začetnikom. To je namreč ključ do ohranjanja odličnosti znanja, saj se lahko z rutinskim izvajanjem včasih izgubi kakšen detajl. Nato sta naši terapevtki izvajali tretma pod budnim očesom in nadzorstvom inštruktoric. Izvedli sta vse tipe tretmajev HydraFacial: Platinum, Deluxe in Signature ter PerkEye in PerkLip.

Inštruktorici sta bili z delom naših terapevtk izjemno zadovoljni in ima izrekli vse pohvale za natančno in skrbno delo.

Želite Hydrafacial tretma v dvoje?

Povpraševanje za HydraFacial nego je zelo veliko, saj gre za neinvaziven negovalni tretma s takojšnjim efektom, primeren za vsak tip kože. Popularen je tako pri ženskah kot pri moških, zato smo pred kratkim kupili še en aparat, da lahko ustrežemo strankam, ki bi se želele istočasno naročiti s svojim partnerjem ali prijateljico.

Bi radi ženo, moža ali vam dragega prijatelja razveselili s posebnim darilom?

HydraFacial tretma je še posebej dobrodošel pred pomembnimi dogodki, kot so praznovanje rojstnega dne, razne obletnice, valeta, maturantski ples, zaroka ali poroka. Morda razmišljate, da bi nekoga obdarili na poseben način. Privoščite mu HydraFacial nego v našem medicinskem centru.

Celovite informacije o tretmaju HydraFacial

Cenik tretmajev HydraFacial

Naročite se