Hibridno polnilo HArmonyCa: slovenska premiera v medicinskem centru Dermatologija.si

v soboto, 14. oktobra 2023, je v medicinskem centru Dermatologija.si potekala slovenska premiera (launch) hibridnega dermalnega polnila HArmonyCa. Dogodek je bil namenjen izključno strokovnjakom s področja estetske medicine, ki imajo dolgoletne izkušnje z injiciranjem hialuronskih polnil. Instruktorica delavnice je bila dr. Agnieszka Zwolinska iz Poljske. Na delavnico je bila kot ena od prvih zdravnikov specialistov v Sloveniji povabljena naša vodja dr. Vesna Tlaker.

Kaj je HArmonyCa in kako deluje

HArmonyCa je hibridno dermalno polnilo, ki združuje hialuronsko kislino in kalcijev hidroksiapatit. Ta edinstvena kombinacija zagotavlja takojšnje rezultate in dolgotrajen učinek. Hialuronska kislina zapolni gube in gubice, povrne volumen in vlaži kožo. Kalcijev hidroksiapatit pa sčasoma deluje tako, da spodbuja naravno proizvodnjo kolagena.

Terapija s polnilom HArmonyCa se izvaja z uporabo kanile, kar pomeni manj vbodov in večjo varnost in manj modric ter oteklin kot z iglami. Postopek je površinski in se izvaja na lateralnih straneh obraza, medtem ko za področje čela, pod očmi in okrog ust ni primeren. Zaradi aplikacije v zgornji sloj kože (v retikularni dermis in plitvo v podkožje) ima HArmonyCa manj zapletov v primerjavi s hialuronskimi polnili, ki se jih aplicira v globlje sloje kože.

Teoretična in praktična delavnica z dr. Agnieszko Zwolinsko

Udeleženci dogodka so najprej prisluhnili predavanju dr. Agnieszke Zwolinske, ki je podrobno predstavila znanstveno ozadje in klinične prednosti polnila HArmonyCa. Po predavanju so udeleženci pod njenim nadzorom opravili injiciranje polnila HArmonyCa na svojih pacientih.

Vsi udeleženci so uspešno zaključili delavnico in prejeli certifikate, ki potrjujejo njihovo usposobljenost za delo s polnilom HArmonyCa. Delavnica je bila tudi priložnost za zelo prijetno druženje visoko usposobljenih zdravnikov, ki so jo izkoristili za izmenjavo informacij o svojih kliničnih praksah.

Delavnica za zdravnike specialiste HArmonyCa

Delavnica za zdravnike specialiste HArmonyCa v prostorih medicinskega centra Dermatologija.si

Zakaj izbrati hibridno dermalno polnilo HArmonyCa proti gubam in povešeni koži obraza

HArmonyCa je lahko idealna rešitev za ženske in moške, ki opažajo znake staranja, kot so povešena koža in gube, zlasti tiste ob nasmehu. Njena edinstvena formula spodbuja proizvodnjo kolagena in sčasoma izboljša kakovost kože. Tako izboljša splošno kakovost kože, zmanjša ohlapnost in povešenje obraza ter zmanjša gube.

HArmonyCa v medicinskem centru Dermatologija.si

Vesna Tlaker certificirani injektor HArmonyCa

Dr. Vesna Tlaker je ena od prvih zdravnikov specialistov v Sloveniji, ki je opravila trening in prejela certifikat.

Z veseljem sporočamo, da je hibridno dermalno polnilo HArmonyCa sedaj na voljo v našem medicinskem centru. Smo ena izmed ekskluzivnih klinik v regiji, ki je prva prejela priložnost za delo s tem izjemnim izdelkom, in naša vodja dr. Vesna Tlaker je ena od prvih certificiranih zdravnikov.

Želite izvedeti več ali se naročiti na terapijo HArmonyCa

Naročite se

Hibridno dermalno polnilo HArmonyCa predstavlja pomebmen korak naprej v svetu estetske medicine. Z združevanjem najboljših lastnosti hialuronske kisline in kalcijevega hidroksiapatita ponuja celovito rešitev za izzive, povezane s staranjem kože. V medicinskem centru Dermatologija.si smo ponosni, da lahko to izjemno zdravljenje med prvimi v regiji ponudimo našim pacientom.

Če se želite pozanimati, ali vam lahko ta pomembna inovacija v svetu estetske medicine pomaga izboljšati videz in s tem dvigniti samozavest, smo za dodatne informacije in rezervacije dosegljivi po telefonu ali e-pošti. Več informacij o hibridnem polnilu HArmonyCa je na voljo tudi na naši spletni strani.