Izobraževanje in nenehno preučevanje novih terapevtskih možnosti je temelj delovanja našega medicinskega centra. Samo tako smo lahko vedno najboljši za vas.

V soboto, 17. novembra 2018, se je del naše ekipe udeležil seminarja o profesionalni kozmetiki in napravah dr. Voss. Gre za inovativne izdelke, ki so med najboljšimi na svetu, a malo poznani zaradi poslovne filozofije, ki ni marketinško usmerjena.

Imele smo čast osebno spoznati genialnega nemškega kemika dr. Eckarta Vossa, ki je veliko let deloval kot vodja razvoja v globalnih kozmetičnih podjetjih (Bayer, Sara Lee, Maxim). Vodil je razvoj svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, kakršne so Delial (prva krema za zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem), Autan, Natreen, Baygon, itd. Je tudi avtor patentirane rešitve za zaščito pred žarki UV-A in odličen poznavalec svetovnega kozmetičnega trga (tako proizvajalcev, kot izdelkov in surovin). Večino svoje poklicne poti je namenil razvoju inovativne kozmetike in preučevanju učinkov, ki jih ima na človeško kožo svetloba. Z bogatimi izkušnjami je ustvaril lastno kozmetično linijo Dr. E. Voss, ki je namenjena predvsem odpravljanju posledic, ki jih na koži povzroči čas in zunanji dejavniki, obenem pa skrbi za optimalno zaščito kože.

Kljub zavidljivi karieri in številnim dosežkom je dr. Eckart Voss predvsem prijeten sogovornik, ki nesebično razdaja svoje znanje, enako na velikih mednarodnih konferencah kot na butičnem seminarju v Ljubljani. Impresionirali so nas njegovi patenti in izdelki brez konzervansov in emulgatorjev, ki jih bomo takoj preizkusile na sebi in po preizkusni dobi vključile v naš izbor izdelkov za uporabo v ordinaciji in doma.