Pomlajevanje z laserji Fotona: brez bolečin in invazivnih posegov

Včasih se zdi, da čas na našem obrazu pušča neizbrisne sledi. A z napredkom v estetski medicini, natančneje s Fotonino lasersko tehnologijo, ki je bila predstavljena v nedavnem članku na Delo.si, je pot do mladostnega videza postala hitrejša, učinkovitejša in predvsem neboleča.

Fotona lasersko pomlajevanje - članek v Delu

Fotona – 60 let inovacij v laserski tehnologiji

Fotona s svojimi 60-letnimi izkušnjami predstavlja vrhunec v panogi estetskih laserskih sistemov. Fotona je v svetovnem merilu ena od najbolj priznanih proizvajalcev visokotehnoloških laserskih sistemov za uporabo v medicini, estetiki, ginekologiji in zobozdravstvu. Njihova laserska tehnologija, znana po svoji inovativnosti, kakovosti in učinkovitosti, je rezultat dolgoletnih izkušenj, nenehnega raziskovanja in tesnega sodelovanja z vodilnimi strokovnjaki.

Fotona se osredotoča na razvoj naprednih laserskih rešitev, ki so ne samo tehnično dovršene, ampak tudi uporabniku prijazne in varne. V Sloveniji in po svetu je Fotona znana po svojih rešitvah za neinvazivno lasersko pomlajevanje, ki so revolucionirale pristope k ohranjanju mladostnega videza. Njihove tehnike, kot so Fotona4D®, SmoothEye® in LipLase®, so priljubljene zaradi svoje učinkovitosti, varnosti in dolgotrajnih rezultatov.

Zakaj lasersko pomlajevanje?

Lasersko pomlajevanje je neinvazivna metoda, ki omogoča regeneracijo in tvorbo lastnega kolagena. To zagotavlja naraven videz, obenem pa odpravlja znake staranja. Prednosti vključujejo znanstveno dokazano učinkovitost, varnost, dolgotrajen učinek in takojšnje izboljšanje videza kože.

Fotonine inovativne metode pomlajevanja

Fotona4D® – Naravna pot do mladostnega videza: ta metoda izboljša tonus in prožnost kože, gladi gube in osveži teksturo kože.

VectorLift® – Neinvazivno dvigovanje obrvi: inovativna metoda, ki zagotavlja dvig obrvi in učvrstitev zgornjih vek.

SmoothEye® – Mladosten pogled brez gubic: ga tretma učvrščuje ohlapno kožo vek in okolice oči, zmanjšuje gubice in izboljšuje strukturo kože.

LipLase® – Naravno polne ustnice brez igel: laserski postopek za dosego polnejših in bolj definiranih ustnic.

Vesna Tlaker Fotona privat dermatolog zasebni dermatolog laser Fotona Ljubljana pomlajevanje

Laserji Fotona v medicinskem centru Dermatologija.si

Naročite se

Naša vodja dr. Vesna Tlaker je Fotonina inštruktorica za laserske sisteme Fotona. Na Laser&Health Academy, kot tudi po klinikah in strokovnih srečanjih v tujini, vodi delavnice za usposabljanje in izpopolnjevanje strokovnih sodelavcev.

Mednarodna delavnica na Fotoni pod vodstvom dr. Vesne Tlaker
Mednarodna delavnica na Fotoni pod vodstvom dr. Vesne Tlaker

Če vas zanimajo možnosti laserskega pomlajevanja s Fotonino tehnologijo, vam lahko pomagamo. Naše strokovne sodelavke uporabljajo laserje Fotona že več kot 10 let in imajo z njimi bogate izkušnje, in redno spremljajo novosti. Za več informacij vam priporočamo osebni posvet, kjer pregledamo možnosti in sestavimo načrt. V vsakomer je potencial za ohranjanje naravnega in mladostnega videza s Fotonino lasersko tehnologijo!