Mnenja strank

Medicinski center Dermagologija.si je nastal z vizijo odličnosti vseh storitev za zdravje in kakovost kože, od diagnostike in zdravljenja kožnih bolezni do estetskih in pomlajevalnih postopkov. Pacienti in stranke ste v središču našega prizadevanja za brezkompromisno kakovost. Zato so nam vaša mnenja zelo pomembna. Objavljamo jih taka, kot smo jih prejeli.

Lahko povem iz lastnih izkušenj…sem jih imel in hvala dr. Tlaker za odlično opravljeno delo..hvaležen še danes, se mi niso ponovile…

Robert, ksantelazme

Hvala ker tako lepo skrbiš za naša lepa dekleta in fante iz Immortal Models.

Tomaž Mihelič

Pred mesecem dni sem bila pri vas – pri dr. Vesni Tlaker – na odstranjevanju pigmentov. Zelo zelo sem zadovoljna z rezultatom in res sem se imela lepo pri vas. Rada bi se z dr. Vesno Tlaker še posvetovala, kaj storiti z mojimi nazolabialnimi gubami, če sploh kaj 🙂

Irena

Dr. Vesna Tlaker me spremlja po malignem melanomu. Poleg njenih strokovnih kompetenc posebna pohvala velja tudi njeni pozitivnosti, neustavljivi dobri volji in izjemni energiji, ki jo izžareva. Zelo je pozorna tudi na druge bolezni in se ne omejuje le na svoje področje.

Alenka

Draga Vesna … zelo, zelo sem zadovoljna, to je najboljse kar sem naredila zase v zadnjem času, to z ustnicami pa tudi malo čela, to je natejeno z velikim občutkom, hvala, hvala, hvala…
Objem do neba !

Z., ustnice s hialuronom in botoks

To so moje “nove” ustnice. Sem zelo zadovoljna z njimi in delom ge. Tlakerjeve.

Maja

Pozitivno sem presenečena, kako zelo se pozna razlika po samo enem obisku. Tetovaža je že precej svetlejša (bi rekla za kakšnih 30%), zelo lepo se mi celi, nekaj malega se še lupi, ampak boli pa nič več. Vsej bolečini navkljub se splača in upam, da bo potrebnih čim manj obiskov.

Super ste 🙂

Hvala še enkrat in lep pozdrav,

Vesna

Noro, kakšna sprememba v letu dni. Če mi ne bi pokazali moje stare slike, se sploh ne bi spomnila, kakšna je bila koža pred enim letom. Kot vidite, skoraj ni vidne reakcije na koži en dan po laserju. Kjer so bile tretirane žilice skoraj ni rdečice.
Res delate čudeže.
Hvala vam iz vsega srca❤️

BK, 47 let, odstranjevanje rdečice in žilic na obrazu

Pozdravljeni, podočnjaki so super oz pardon ni jih 😊 Ni bilo nobenih težav, nič otekline, nič se ni opazilo… Sem vam prav hvaležna, da ste me pregovorili v poseg.

Janja (podočnjaki s hialuronom)

Draga dr. Tlaker, moram te pohvaliti. Moja prijateljica je jaaako stroga po pitanju estetskih korekcija ali je rekla da ti skida kapu kako me dobro poliraš!

Sandra, botoks in hialuron

Hvala za posredovan izvid ter profesionalno in prijetno obravnavo na včerajšnjem pregledu.

Helena R.

Madeži zaradi “kožne plesni” so se mi po uporabi predpisanega šampona in mazila zelo hitro umirili oz so popolnoma izginili in je sedaj vse ok, tako hvala za vašo pomoč.

Lep vikend in uspešen teden želim.

Luka

Za Dr. Tlaker lahko kot njena kolegica zdravnica le potrdim, da je ena izmed najboljsih dermatologinj, kar jih poznam in jim resnicno zaupam: z ostrim in kriticnim ocesom, hitrim in odprtim nacinom razmisljanja. Odlikuje jo izjemeno dobro razumevanje bolnikovih tezav in njegovih zelj; njeni nasveti in terapije pa me vedno znova pozitivno presenetijo. Ceprav zivim v tujini, kjer je precej odlicnih dermatologov, se vedno znova, tako jaz kot moji otroci, z veseljem vracamo k njej, z rezultati pa smo bili doslej vedno izjemno zadovoljni. Vse pohvale tudi za prijaznost in profesionalnost njenega tima na recepciji.

Tijana Šumer

Spoštovana Vesna in vsa ekipa,

drugi dan po mojem posegu pri vas je vse v najlepšem redu. Imam še nekaj bulic v ustih, upam, da bodo kmalu izginile oz. se razporedile, kot jim je namenjeno. Rada bi se vam vsem še enkrat zahvalila za prijaznost in vse in vam moram povedati, da ste me zelo osrečile, ker je stanje izjemno. Se počutim in sem deset let mlajša, pa se že prej nisem ukvarjala z leti :-).

Se oglasim kaj na kontrolo čez kakšen mesec in vam želi res lep dan in veliko uspehov.

Irena, po posegu s polnili

Spoštovana gospa dr. Vesna! Iskreno se zahvaljujem za Vaše dobre nasvete in priporočila, ob moji stiski popuščanja srca, ki ste jih posredovali preko mojega sina. Sedaj sem že doma, spet v normalnem stanju dihanja in spanja. Zavedam se, da se to lahko ponovi, zato bi ob težavah še prosil za Vašo pomoč. Želeč Vam v nonem letu sreče in zdravja, Vas lepo pozdravljam.

J.G.

Rada bi se zahvalila za super hydrafacial tretma, res je sijoca koza, super zadovoljna🤗

Špela

Rad bi pohvalil prisrčen, topel, prijazen sprejem gospe Helene, ki je sicer klasično zdravstveno storitev s svojo toplino, odprto komunikacijo, pred tem pa še z fleksibilnostjo ureditve termina, postavila v ¨premium¨ razred. Sin najstnik, ki še nima izkušenj nas odraslih, je rekel ¨kle je pa na nivoju¨.  Prijazen pozdrav, komunikacija, ponudba s pijačo in čokolado (kar smo zavrnili) je nekaj nepredstavljivega v slovenskem zdravstvu, pa tako preprosta gesta. Kako malo rabimo ljudje, da se počutimo dobro. Lep, moderno urejen prostor tudi pomaga. Bravo!

Marko

Tolikšne profesionalnosti, prijaznosti in uspešnosti pri svojem delu nisem zasledila niti imela priložnost doživeti ne samo na področju dermatologije temveč tudi na splošno celota same storitve je nadstandardna. Od začetnega klica, kjer nam je že prijazna ga.Diana svetovala in nas prepričala, da pridemo iz Kopra v Ljubljano do izjemne potrditve, da dermatologija ima vrhunsko ekipo in sicer z ga. Zalo, ki pa je tako izjemno opravila pregled in nam strokovno obrazložila vse postopke, izničila vse dvome, nam svetovala ter tudi ob uporabi le-teh je koža bila boljša že isti dan, predvsem pa je 16.letnica zadovoljna odkorakala, kar vemo, da je skoraj nemogoče 😉.
Iskreno se vama zahvaljujeva na rešitvah in za iskreno prijaznost ter profesionalnost.

Milena

Sem ZELO ZADOVOLJNA,da sem si dala odstraniti hiperpigmentacijo, glede na to, da sem oklevala in hvala zdravnici, da me je prepričala v to. Sem pa tudi z ostalimi storitvami, ki sem jih opravila pri vas, zelo zadovoljna.

Martina

Želela bi vam samo sporočiti, da sem prezadovoljna z včerajšnjim posegom in se iskreno zahvaljujem gospe dr. Vesni Tlaker za odlično opravljeno delo. Hvala! Se vidimo v aprilu.

Karmen, podočnjaki s hialuronom

Logo v obliki srca “Inštituta za dermatologijo  dr. Tlaker” se čudovito sklada z njihovim poslanstvom in ciljem: Od ljudi za ljudi. Avtentičen, topel sprejem,  visoka organiziranost, ažurnost gospe Lucije Tlaker v sprejemni pisarni in visoko profesionalen, prijazen odnos, strokoven pristop in vrhunska obravnava dr. Vesne Tlaker navdušujeta in predstavljata pravi vzgled in inspiracijo v primerljivih inštitutih, kjer je čakalna doba (pre) dolga, obravnava (pre) hitra in (pre) malo zavzeta. Odhajala sem z izjemno pozitivnimi vtisi in toplimi občutki. Na vsa svoja vprašanja, nisem prejela samo odgovor, prejela sem REŠITEV. Z veseljem širim pozitivne reference, saj je to Inštitut, ki resnično živi in dela: S SRCEM!

Nina Kocijan

“Sedaj je pa že minilo nekaj časa in rezultat je fantastičen.”

Mira (kolagen stimulirajoče polnilo)

Odkar sem začela s terapijo proti aknam, se mi je drastično povečala samozavest. Hitreje pristopim v družbo, saj vem, da akne ne bodo prva stvar, ki jo bodo opazili na meni.

Alenka

Izredno prijazno in strokovno osebje. Vsi so si vzeli čas za pogovor, razlago in hitro in super kvalitetno opravili poseg. Resnično pozitivna izkušnja! Tudi prostori so izjemno prijetni in urejeni!

Ana

Pozdravljeni,
želim se vam še enkrat zahvaliti, ker ste mi odstranili žile okrog očesa… sem zelo zadovoljna in vesela da po ponovnem obisku ni o žilah niti sledu😁 Najlepša hvala še enkrat..😉

Karmen

Koža se na obeh mestih zelo lepo celi in sem resnično zelo zadovoljna z vašim delom in nasploh svetovanjem ter strokovnim pristopom. Hvala iz srca!

Anja, odstranitev izrastkov na obrazu

“Hvala za posredovane slike. Resnicno sem zelo zadovoljna z vsem kar sva delali do sedaj. Danes sem se vrnila v sluzbo, uporabila sicer nezno roza sminko in lip gloss….prav nihce ni opazil, res deluje tako naravno in super.😉 Se kmalu spet vidimo.”

Andreja (ustnice)

Rada bi vam povedala, da ste zelo prijazen in lep tim.
Ko bi vsaj pol zdravstva bilo tako kot vi bi bil svet še lepši!
HVALA!

Alma, pregled znamenj

Spoštovana dr. Tlaker,

Od 26.2.2024 nisem več na retitrenu soglasno z vami, učinki zdravila so vidni v celoti sedaj. Obraz imam popolnoma čist in postpigmentacije hitro bledijo. Vsi neželeni stranski učinki so izzveneli in imam popolnoma novo kvaliteto življenja pri 44ih. Hvala Vam za vse in lep pozdrav celotni ekipi.

R.

Spadam v kategorijo ljudi, ki ne samo veliko razmišljajo, vendar tudi “nosijo” vsa čustva na obrazu 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zato moram vložiti veliko napora v nadzorovanje mišične aktivnosti na obrazu. Ves moj trud žal ni bil dovolj, da bi preprečila nastanek navpičnih gub med obvrmi, ki sta me izredno motili. Zaupala sem nasvetu dr. Vesne Tlaker, ki mi je v pičlih 5 minutah terapije izbrisala 34 let (bolj ali manj upravičenega) mrščenja. Rezultat je več kot presegel vsa pričakovanja. Hvala!

Jasna

Zelo prijetno osebje, strokovno, prijazno. Pacientu se posvetijo res 100 %, od začetka do konca pregleda. Vse pohvale!

Tjaša

Najlepša vam hvala za današnji poseg.
Zelo, ampak res zelo sem vesela. Hvala za vaše potrpljenje z mano in mojo strahopetnost.
Še se bom kaj oglasila. Zelo sem zadovoljna!

Vladi

Spoštovana gospa dr. Tlaker, rada bi se vam vsaj zahvalila za vse, kar ste storili zame. Zavedam se, da ste se zares zavzeli zame, zato sem vam tudi popolnoma zaupala in uspeh ni izostal.

Š.A. (pacientka z avtoimunsko boleznijo kože)

Dr. Vesna Tlaker, prav lepo pozdravljeni, pri vas sem bila ta petek (13:30 – ustnice); moja povratna infor.posega: zelo zadovoljna:) kljub začetni skepsi in previdnosti. Za moj okus bi zgornjo ustnico še (za pikico) povečala – najlepše so mi bile včeraj dop. Kot stranka pa moram reči, da ste prava umetnica in človek vam res lahko zaupa … Iskrena hvala. Vse dobro in uspešno še naprej vam želim.

P.

Pozdravljeni,
pred dvema tednoma ste mi odstranili z obraza tri izrastke, virusne bradavice. Vse se je lepo zacelilo. Hvala za vašo prijaznost, v strokovnost nisem dvomila. Vas že priporočam naprej. Veliko uspehov in veselo v pomlad!

Polona

Najlepša hvala za poslan izvid, nam je zelo odleglo, ker je vse v redu. Hvala še enkrat za vso profesionalnost in prijaznost.

Sarah

Spoštovana dr. Vesna, najprej en lep pozdrav! Z zadnjim tretmajem sem super zadovoljna, ampak čutim, da botox popušča in se spet mrščim… prislužila sem si novo gubico, ali pa mi manjka še malo polnila, nevem. Vem, da sem tečna… ampak nemorem brez Vas. Ali lahko pridem spet naslednjič?

Andreja

Spoštovana dr. Tlaker! Iskrena hvala za poslane slike in odlično opravljen poseg. Brez analgetikov in obkladkov se lepo celi. Skratka majhna, a zame pomembna sprememba, za katero sem Vam res hvaležna. Veliko uspehov še naprej!

T. (po posegu z nitkami)

Tudi meni je zelo fajn, da sodelujemo in upam, da bomo še več, ker se mi zdi, da si res super-prijazna, profesionalna, obvladaš svoje delo, reprezentativna 😉 in človeška. Se vsi ful dobro počutimo v tvoji družbi, vsakič po delavnici dežujejo pohvale na tvoj račun! Res, ne pretiravam.

M.

Se bo slišalo morda precej klišejsko, vendar res maksimalno prijazni in strokovni. Toplo priporočam.

Maja

Draga Jasna,

Moram se vam zahvaliti za super svetovanje zadnjič. Zelo sem zadovoljna z nakupom. Losjon za telo 4 je super; čistilni gel za obraz že tako poznam; krema za suho, otrdelo kožo je pa res dobra, prav ste imeli. Glede testerjev za obraz, mi je Matrix support bolj všeč kot Cellular restoration. Se oglasim, ko porabim trenutno zalogo.

Irena

Prijetno okolje in zelo prijazne punce.
Pohvala tudi za dr. Vesno Tlaker, ker si resnicno vzame cas za paciente, je strokovna in zelo prijazna.

Doris

Vi ste bili najina svetla pot na najini hudi poti. Hvala lepa za ves trud, ki ste ga vložili v naše zdravljenje. Želim vam veliko uspehov še naprej in bodite še naprej taka srčna oseba, kot ste bili.

L. (mama otroka s hudo boleznijo)

Včeraj sem potrebovala nujen dermatološki pregled. Takega pozitivnega odziva od vaše receptorke, ki je takoj razumela mojo duševno stisko, še nisem doživela. Iskrena hvala. Že isti dan me je zdravnica dr. Vesna Tlaker sprejela in pregledala ter mi dala ustrezna navodila. Pohvala gre tudi njej za človečen in seveda profesionalen pristop.

Ester

Nimam besed s katerimi bi se Vam lahko zahvalila za Vašo prijaznost in strokovnost. Vi ste prvi v mojem štirideset letnem zdravljenju moje bolezni in z Vašo in pomočjo g.Rebeke,ki mi je povedala za vaš center in gospo zdravnico Vesno Tlaker. Rada bi Vam napisala,da bi se rada vsaj malo oddolžila za vse kar ste storili za mene, a ne obstaja darilo,s katerim bi Vam lahko izkazala mojo hvaležnost
Mojo zdravljenje se je začelo pri Vas in se z Vašo pomočjo nadaljevalo v Dermatološki kliniki,zaenkrat zelo uspešno,roke me ne pečejo več,razjede so se pozdravile v dveh dneh,estetika bo šla bolj počasi,a pomembno je,da ne boli in peče več ,da se da živeti.
Iz srca hvala za pomoč,obenem pa Vam želim veliko,veliko delovnih uspehov še naprej,ostanite taki sončki,Vi vlivate upanje bolnikom.

Darja

Pozdravljeni,
Rada bi se vam zahvalila za vaše odlično opravljeno delo. Moja koža že 20 let ni izgledala tako lepo. Zdaj se prav z veseljem pogledam v ogledalo, kar prej že dolgo nisem naredila. Seveda še vedno iščem male nepravilnosti, logično je tudi, da koža v mojih letih ne bo nikoli taka kot pri dojenčkih.  Škoda, da vas že prej nisem našla. Evo, pridobili ste še eno zvesto stranko. Pri vas se človek počuti, kot da je prišel na obisk k razumevajoči prijateljici.
Seveda moram pohvaliti tudi prijazno receptorko.
Hvala vam.

Beti

Dear Vesna, I just want to let you know that my lips look amazing and I honestly could not be happier!
I don’t have any kind of swelling or bruise… everything looks flawless and clear.
Thank you very much, you did such a GREAT job. Me, my boyfriend, my friends, my family – everybody who knows I did lips injection – are in love with the result.
I want to keep these lips forever 😊
I’m looking forward to visiting you again soon.
With thanks and Best Regards,

Julia

Zelo lepo urejeni in čisti prostori, prijazno osebje, vrhunske storitve po zelo dostopnih cenah. Čakalne dobe praktično ni, ob toplem sprejemu pa še vrhunska kavica 🙂 Definitivno se vrnem. Pohvala dr. Tlakerjevi in celotni ekipi. Profesionalno, pošteno in s srcem. Lahko rečemo samo TOP!

A.

Spoštovana dr.Tlaker,
hvala za sporočilo. Vse je super,tudi oteklina je manjsa, bolečine ni. Rada pridem k vam, zelo vam zaupam in rezultat me vedno pozitivno preseneti.
P.S. Kolegica me je danes vprašala,če imam nov puder 😉

Š. (botoks in polnilo)

Pozdravljeni!

Minevajo trije tedni od moje terapije z laserjem in nad rezultati sem zelo navdušena 🙂

Pišem vam pa, ker želim takšno terapijo za odstranjevanje pigmentacij podariti tudi sestri za rojstni dan in da ne bi bil to samo denar oz. bon bi jo želela že kar naročiti. Bi bilo to možno?
Lepo prosim za termin, ki bo vključeval posvet in že tudi kar terapijo z laserjem.

Tjaša, laser

Dr. Vesna Tlaker je neverjetno prijazna, vzames si čas za vsa vprašanja. Je zelo strokovna, natančna in ima veliko skrb za stranko. Priporočam!

Eva Sešel

moram napisati nekaj besed glede včerajšnjega izobraževanja.
Vsa pohvala predavateljici, saj je bilo takoj razvidno, da je njeno predavanje oz. razlaga temeljilo na znanju, pridobljenim z delom v praksi. Bila sem že na veliko delavnicah in izobraževanjih, in včasih čas mineva počasi. To predavateljico in njen način razlage pa bi poslušala do večera in še takrat bi verjetno čas hitro minil.

Darinka

Spoštovani,

Rada bi povedala, da sem bila z vašo storitvijo zelo zadovoljna, od sprejema na recepciji do obiska pri zdravnici, ki je bila zelo prijazna in strokovna.

Vaš dermatološki center bom z veseljem priporočila tudi prijateljem in znancem.

Hvala in lepo poletje.

Renata

Pozdravljeni, sporočili bi vam samo, da je z očmi vse super. Tudi naslednji dan ni bilo zatečeno in do danes se je vse umirilo, le še ob robovih je malo rdeče. Radi bi se vam samo zahvalili za tako lep sprejem in da smo z vašim delom res zelo zadovoljni.

Milena, odstranitev permanentnega makeupa ob robu vek

Pred časom ste ODLIČNO uredili stanje kože najstarejšemu sinu Filipu, za kar NAJLEPŠA HVALA! 😊

Mojca

Odstranili so mi več znamenj in sem zelo zadovoljen. Hitro sem pršel na vrsto, čakanja pred posegom praktično ni bilo. Zdravnica je bila zelo prijazna in je svoje delo opravila profesionalno. Naj bolj sem vesel, ker so mi odstranili znamenje na bradi in po nekaj tednih se razen rahle rdečice ne pozna nič več. in še ta je iz dneva v dan manj vidna.

Aleš

Pozdravljena, vam posiljam se trenutno fotko kjer mi je se rdecina izginila. Razlika je res ocitna, sem prezadovoljna.

Tajda, laserska odstranitev žil okrog oči

Hvala vam vsem za prijaznost, srcnost in strokovnost! Cudoviti ste!

Karmen

Spoštovani,

hvala za izvid, predvsem sem pa zelo hvaležna za ažurno, strokovno in prijazno obravnavo. Izpuščaj na srečo že izzveneva.

Helena

Hvala za vso pomoč, z rezultatom sem izjemno zadovoljna 🙂

Lea, akne

Brazgotina se odlično celi in je že neverjetno prožna in tanka. Ti laserji so res čudežni. Z nobeno masažo in silikonskimi kremicami ne bi tega nikoli dosegla. Hvala še enkrat.

Maja

Stanje mozoljckov se mi je neverjetno izboljšalo jst sm cisto navdusena in se ze veselim ponovnega obiska oz. dogovora kako naprej.

Valentina

Ena redkih dermatologinj, do sedaj ki sem jih srečal da pacijenta dejansko pogleda in svetuje. Do sedaj so večinoma napisali neustrezno diagnozo že pri vratih, brez da te vsaj pogledajo. Hec: zakaj bi hodil na dermatovenerološko kliniko, ko zdravniki lahko napišejo mnenje in recepte kar po videokonferenci.

Simon

Hvala celotni ekipi za krasen sprejem in vzdusje.

Simona

Pozdravljena, Vesna, posiljam Vam nove slike, kako napredujem. Moram pa povedati, da koliko je bilo na zacetku hudo je zdaj razultat top…kaj vse potegne ven stara koza.. vsako poro scisti, zgladi gubice…pocutim se super, se par dni, pa bom imela enakomiren ten koze..

Kmalu pa se oglasim, da mi naredite laser za tisto zilico na obrazu, cez kaksen mesec. Bodite lepo pozdravljeni.

Mojca (srednje globok piling kože)

Lepo bi se želela zahvaliti dermatovenerologinji Tlaker, ker mi je včeraj na tako pomirjajoč način sporočila izvid. Po pogovoru z njo sem bila čisto pomirjena in še potem zvečer po brskanju po internetu, so me njene besede še vedno držale in pomirjale. Res lepa hvala.

Barbara

Hotla sm se sam se enkrat zahvalit za moje boljse pocutje in veliko vec samozavesti, in pohvalit Vas in nacin na katerega delate 🙂 Sm prepricana da se bomo se videval 🙂

A.R.

Pozdravljeni, moram še enkrat deliti veselje in se še enkrat zahvaliti za osveženi videz, brez otekline ali drugih težav. Hvala in lepo poletje vam želim.

FB, 57 let, polnila (podočnjaki, lica, ustnice)

Spoštovani!
Že ves dan mislim na Vas -seveda z zelo,zelo lepimi mislimi. Moja odločitev za polnilo je bila zadetek v polno. Moje nezaupanje v učinek in trajanje, se je razblinilo kot pena na morskem valu. Obžalujem, da se nisem že prej predala v strokovne roke, ki bi me učinkovito polepšale, tako pa sem pričakovala izboljšanje svojega videza samo z raznimi kozmetičnimi izdelki, ki pa so zdaj zame postali premalo učinkoviti.
Komaj čakam, da se spet vidimo. Lifting je preteklost. Polnila so prihodnost!

Marta

Marta, po posegu s hibridnim polnilom HArmonyCa

Dr. Vesna Tlaker je enkratna. Moji hčeri je odpravila probleme z kožo v piko. Zelo priporočam.

Maja Predovič

Jaz pa vas moram zopet pohvaliti, ker se mi je brazgotina na nosu, po laserju zelo lepo zacelila. Skoraj kot, da je ni. Pridem kmalu kaj naokoli in pokažem. Z laserji res delate Čudeže.

Maja

Spoštovani,

rada bi se vam zahvalila, za včerajšnji topel sprejem, hkrati še sporočam, da je vse v najlepšem redu. Pojavila se ni nobena modrica, niti oteklina, stanje je čudovito.

Urša (podočnjaki s hialuronom)

Pozdravljeni,
Evo samo da se Vam javim, 😊
Tista voluma al kako se ze imenuje, v spodni ustnici, mi je ful usec, in ‘tekstura’ in obcutk, pa rezultat tud, ni nobenih bunkic, bl je tak kompaktn kokr ostali katere sm mela. Res me je presenetiu za enkrat, bomo se vidl kok cajta bo zdrzu oz kok hitr se bo absorbiru. Smo na vezi.

A. (ustnice)

Pred nekaj več kot tremi tedni sem se pri vas oglasila na laserski odstranitvi hemangioma na čelu. Rana je danes že zaceljena oz. vidna je le še rdečica. Z rezultatom sem zelo zadovoljna.

Jerneja

Spoštovana dr. Tlaker,
me je oče ravno poklical in je tako srečen, da kar po »luftu leti«, seveda pa tudi navdušen nad vašo prijaznostjo in strokovnostjo.
Res prisrčna hvala za vse. V kratkem pa vas pokličem še za odstranitev manjših bradavičk, ki jih ima hči na hrbtu, ravno na predelu, kjer si zapenja modrček.
Še enkrat iskrena hvala in prijazen pozdrav vsem.

Marjana

Dr. Vesna, glede sina super !! Čudežno zdravilo, noro !! Pa min. doze je jemal. Neki časa je brez pa je ok zdaj.
(Oče najstnika z aknami)

Sašo

Zahvaljujem se vam za poslani izvid po pregledu pri dr. Ani Škoberne. S
celotno storitvijo sem bila izjemno zadovoljna, od samega sprejema do
zaključka obravnave.
Dr. Škoberne si je vzela čas za težave, ki so me privedle do vas in mi je
tudi pojasnila, kje je izvor zanje. Dala mi je tudi nasvete, kako naj stanje
obvladujem, za kar sem ji zelo hvaležna. Navodila že dosledno upoštevam in
verjamem, da se mi bo stanje sčasoma izboljšalo.

Prosim, da ji prenesete mojo iskreno zahvalo in najboljše želje!

V kolikor bom imela še kakšno vprašanje ali dvom v povezavi z bolezijo, se
bom nemudoma obrnila na vas in cenjeno zdravnico.

Milena

Pri vas sem bila že na hydrafacial – zelo zadovoljna, tudi vsakemu vas priporočam in so tudi drugi zelo zadovoljni.

Sanja K.

Rada bi se vam samo še enkrat zahvalila za vso vašo prijaznost in odličen poseg. Že po treh tednih se mi je koža po posegu povsem zacelila. Tudi na obrazu je ostala minimalna lisa od znamenja. 🙂 Za kar sem sploh zelo zelo vesela. Tako da se še enkrat zahvaljujem dr. Tlaker za tako profesionalno odstranitev in prijaznost.
Želim vam še naprej uspešno delo in čim več tako zadovoljnih strank kot sem jaz. Moja priporočila gredo naprej in se še vidimo 🙂

Sabina

Oglejte si še:
Ocene strank na Googlu