Kirurgija in laser

Lasersko odstranjevanje mikropigmentacij obrvi in permanentnega makeupa

Trajno odstranjevanje mikropigmentacij, japonskih obrvi in permanentnega makeupa zahteva vrhunsko tehnologijo. Naš nagrajeni laser Fotona StarWalker jih odstrani trajno, neboleče in brez brazgotin.

Lasersko odstranjevanje tetovaž

Trajno odstranjevanje tetovaž zahteva vrhunsko tehnologijo. Naš nagrajeni laser Fotona StarWalker jih odstrani trajno, neboleče in brez brazgotin. Tudi barvne, saj ima kar štiri valovne dolžine in združuje tehnologijo pikosekundnega pulza v nanopulzu in tehnologijo FracTAT, ki omogoča do dvakrat hitrejši proces.

Ksantelazma

Ksantelazma je pogosta nenevarna tvorba na očesnih vekah, ki je estetsko moteča. Odstranitev z laserjem je bistveno ugodnejša kot klasična operacija, saj je hitra in brez bolečin. Šivanje po posegu ni potrebno. Okrevanje je hitro, pacient lahko po posegu normalno opravlja vse aktivnosti.

Lasersko odstranjevanje dlak

Lasersko odstranjevanje dlak je eden najpogostejših estetskomedicinskih postopkov na svetu. Na Inštitutu za dermatologijo za odstranjevanje dlak uporabljamo laser Fotona SP Dynamis, in sicer Nd:YAG z valovno dolžino 1064 nm. Ta se odlikuje po najbolj optimalni kombinaciji varnosti, učinkovitosti, hitrosti in udobnosti terapije.

Sebacealna hiperplazija

Sebacealna hiperplazija / povečane lojnice na obrazu lahko obvladujemo z uporabo določenih krem in izdelkov za čiščenje, trajna je laserska odstranitev.

Odstranjevanje kožnih izrastkov

Nenevarne kožne izrastke, ki motijo zaradi drgnjenja ali videza, je mogoče odstraniti hitro, varno in neboleče ter brez brazgotin. Laserski poseg je neboleč, saj ga opravimo v lokalni anesteziji. Šivanje rane ni potrebno, po posegu se lahko takoj vrnete k običajnim vsakodnevnim aktivnostim. Celjenje je ponavadi hitro in rezultat odličen, kar je še posebej pomembno na obrazu.