Kirurgija in laser

Lasersko pomlajevanje obraza

Lasersko pomlajevanje ima naravne rezultate s stimulacijo tvorbe kolagena in medceličnega matriksa v koži brez injekcij.

Brazgotine po aknah

Odkrijte celostni pristop k zdravljenju aken in brazgotin v medicinskem centru Dermatologija.si. Naša najnovejša objava pojasnjuje različne vrste brazgotin po aknah, metode, ki jih uporabljamo za njihovo zdravljenje, in kako prilagajamo terapije individualnim potrebam vsakega pacienta. Od laserskih terapij do kemičnih pilingov, filerjev, ekscizije in subcizije – spoznajte, kako kombiniramo terapije za optimalne rezultate. #AkneInBrazgotine #Dermatologija #NegaKože #LaserskaTerapija 🌿👩‍⚕️👨‍⚕️

Laser v ginekologiji

V ginekologiji se laser uporablja za zdravljenje urinske inkontinence (uhajanja urina), sindroma ohlapne nožnice, suhe nožnice (atrofija nožnice) ter začetnega zdrsa medeničnih organov. Poleg tega z laserjem odstranjujemo dlake in različne benigne spremebe oziroma izrastke na spolovilu (genitalne bradavice, fibrome, hemangiome, krčne žile ipd.) ter popravljamo brazgotine po epiziotomiji in carskem rezu. Zakaj se pri ženskah pojavi uhajanje urina, ohlapna…

Lasersko odstranjevanje mikropigmentacij

Trajno odstranjevanje mikropigmentacij, japonskih obrvi in permanentnega makeupa zahteva vrhunsko tehnologijo. Naš nagrajeni laser Fotona StarWalker jih odstrani trajno, neboleče in brez brazgotin.

Lasersko odstranjevanje tetovaž

Trajno odstranjevanje tetovaž zahteva vrhunsko tehnologijo. Naš nagrajeni laser Fotona StarWalker jih odstrani trajno, neboleče in brez brazgotin. Tudi barvne, saj ima kar štiri valovne dolžine in združuje tehnologijo pikosekundnega pulza v nanopulzu in tehnologijo FracTAT, ki omogoča do dvakrat hitrejši proces.

Karbonski (črni) laserski piling

Karbonski (črni) laserski piling je izjemno učinkovit za čiščenje kože in zožitev por na obrazu pri ljudeh s seboroično in mastno oz. mešano kožo. Postopek temeljito odstrani in odlušči odmrle celice povrhnjice in zoži pore. Koža je po njem izjemno gladka, sijoča in poživljena. Po postopku ni okrevanja – takoj se lahko vrnete k vsakdanjim opravkom ali v službo.

Ksantelazma

Ksantelazma je pogosta nenevarna tvorba na očesnih vekah, ki je estetsko moteča. Odstranitev z laserjem je bistveno ugodnejša kot klasična operacija, saj je hitra in brez bolečin. Šivanje po posegu večinoma ni potrebno. Okrevanje je hitro, pacient lahko po posegu normalno opravlja vse aktivnosti.

Lasersko odstranjevanje dlak

Lasersko odstranjevanje dlak je eden najpogostejših estetskomedicinskih postopkov na svetu. V medicinskem centru Dermatologija.si za odstranjevanje dlak uporabljamo laser Fotona SP Dynamis, in sicer Nd:YAG z valovno dolžino 1064 nm. Ta se odlikuje po najbolj optimalni kombinaciji varnosti, učinkovitosti, hitrosti in udobnosti terapije. Varen je za vse tipe kože.

Sebacealna hiperplazija

Sebacealna hiperplazija / povečane lojnice na obrazu lahko obvladujemo z uporabo določenih krem in izdelkov za čiščenje, trajna je laserska odstranitev.

Odstranjevanje kožnih izrastkov

Nenevarne kožne izrastke, ki motijo zaradi drgnjenja ali videza, je mogoče odstraniti hitro, varno in neboleče ter brez brazgotin. Laserski poseg je neboleč, saj ga opravimo v lokalni anesteziji. Šivanje rane ni potrebno, po posegu se lahko takoj vrnete k običajnim vsakodnevnim aktivnostim. Celjenje je ponavadi hitro in rezultat odličen, kar je še posebej pomembno na obrazu.