Vsebina osvežena 27. marca 2020 ob 13. uri

Da bi pomagali preprečiti širjenje okužbe s koronavirusom, se na Inštitutu za dermatologijo pridružujemo ukrepom za umirjanje javnega življenja.

Odredba vlade Republike Slovenije, ki velja od 16.3.2020, narekuje: “Pri vseh izvajalcih zdravstvene dejavnosti se odpovejo vsi specialistični pregledi in operativni posegi, razen zdravstvenih storitev, označenih s stopnjo nujnosti nujno in zelo hitro, onkoloških storitev in obravnave nosečnic. Ukrep velja tudi za postopke rehabilitacije in druge nenujne oblike zdravljenja.”

Od 16. marca do nadaljnjega je naša ordinacija zato zaprta. Svojim pacientom in strankam želimo še naprej zagotavljati odlično storitev ob dosledni skrbi za največjo možno varnost.

Če ste bili naročeni za pregled, posvet ali poseg v času epidemije, vas bomo kontaktirali za nov termin. Naše sporočilo lahko pričakujete, ko se situacija umiri in država prekliče izredne razmere.

Če menite, da vaša težava potrebuje nujno ali zelo hitro obravnavo (v manj kot 14 dneh), nas prosimo kontaktirajte na info@dermatologija.si ali po telefonu 031 777 249. Potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Uporabne informacije o koronavirusu najdete na spletnih straneh NIJZ , Vlade Republike Slovenije ter Evropskega centra za preprečevanje in obvladovanje bolezni.

Za nevšečnosti se opravičujemo in vam želimo veliko zdravja.